LIEVScoaching

Onvoorwaardelijke Liefde-1

Onvoorwaardelijke liefde

Ben jij ontvankelijk voor de liefde? Kun jij onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen? Op het moment dat liefde ontbreekt ga je als kind vaak onbewust op zoek naar manier om het gemis op te vullen. Als kind kun je verschillende overlevingsstrategieën ontwikkelen en overtuigingen zoals ik ben niet goed genoeg, ik ben niet de moeite waard kunnen hieruit ontstaan. Wat is onvoorwaardelijke liefde en hoe kun je de innerlijke stroom van onvoorwaardelijke liefde bekrachtigen. In deze blog vertel ik je hier meer over.

Lees meer »
HSP, Innerlijk kind, Zelfliefde
The Work Byron Katie

The Work van Byron Katie, hoe werkt het bij angsten?

Angst ondermijnt je levenslust, gevoelens en innerlijk kracht, maar het allermeest worden je gedachten gesterkt door angst. Ben je bang om afgewezen te worden, bang om niet aardig gevonden te worden, bang om fouten te maken, bang om alleen te zijn? Wil jij verlichting ervaren bij zelfkritiek, angsten en emotionele pijn? De vragen methode van Byron Katie kan je helpen bij het onderzoeken van overtuigingen, zodat je meer rust in je hoofd en lichaam kunt vinden. Laat je angsten en de mening van anderen niet je leven bepalen. Kies voor groei, vergroot je bewustzijn en herschrijf je verhaal.

Lees meer »
Angst, Innerlijke criticus, Stress
Angst Transformatie

Een gezonde identiteit bevorderen met de resonantiemethode van het verlangen

In mijn praktijk ontmoet ik veel klanten die niet goed weten wie ze zijn en wat ze zelf willen. Hieronder gaan vaak trauma’s, zoals identiteitstrauma schuil waardoor ze gestopt zijn met voelen. In deze blog lees je meer over het bevorderen van een gezonde identiteit met zelfontmoetingen of opstelling van het verlangen volgens de IoPT methodiek van Franz Ruppert. Bij deze methode resoneer je op de woorden van je verlangen.

Lees meer »
Bestaansrecht, Interactieve zelfresonantie, Trauma

Wil je af en toe inspirerende mails van LIEVScoaching ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Nieuwsbrief
Meerkeuze
Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.