LIEVScoaching

Innerlijk kind

Heel je innerlijke kind

Reageer je wel eens feller of heftiger dan past bij een situatie? Dan kan het zijn dat je innerlijk kind aandacht vraagt. Als het kind in jou zich vaak toont zijn er wellicht onverwerkte emoties uit je jeugd. Als je zorg gaat dragen voor je innerlijk kind en alle in je pijnlichaam opgeslagen emoties er mogen zijn, kun je jezelf helen en je weer veilig voelen bij jezelf en in je kracht komen.

Lees meer »
Geen reacties
relaties werk

Begrijp jij jouw relaties?

Verlatings- en bindingsangst kunnen de verbinding in je relaties sterk beïnvloeden. Bang voor afwijzing of het verliezen van je vrijheid? Vanuit de hechtingstheorie en theorie van je ikken/delen neem ik je in deze blog mee om je relaties beter te leren begrijpen, ik geef je tips om je angsten te verminderen zodat je kunt leren leven vanuit meer ontspanning en verbinding.

Lees meer »
Geen reacties
Controleur krachtig

De controleur in mij

Ben jij je bewust van de delen in jou? We bestaan we allemaal uit een aantal subpersonen met elk hun eigen stem. Sommige zijn primair en anderen zijn verstoten of onderontwikkeld. In deze reeks van blogs bespreek ik een aantal van mijn primaire subpersonen, hun geschiedenis, manier van doen en de wijze waarop ze mijn leven beïnvloed hebben met hun eigen voor- en nadelen. Dit keer de Controleur in mij.

Lees meer »
Geen reacties
Beschikbaar voor liefde2

Ben jij beschikbaar voor de liefde?

Verbinden is een onderwerp wat bij veel HSP-ers nog wel eens lastig ligt. Je investeert bijvoorbeeld veel in de ander, past je aan en laat de behoeften van de ander voorgaan op jezelf. Lees meer over waar dit aan ligt en wat je eraan kunt doen om de dynamiek van aantrekken en afstoten te doorbreken en jezelf beschikbaar te maken voor de liefde.

Lees meer »
Geen reacties

Wil je af en toe inspirerende mails van LIEVScoaching ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Nieuwsbrief
Meerkeuze

Meer blogs die je misschien wilt lezen

Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.