LIEVScoaching

The Work Byron Katie

The Work van Byron Katie, hoe werkt het bij angsten?

Angst ondermijnt je levenslust, gevoelens en innerlijk kracht, maar het allermeest worden je gedachten gesterkt door angst. Ben je bang om afgewezen te worden, bang om niet aardig gevonden te worden, bang om fouten te maken, bang om alleen te zijn? Wil jij verlichting ervaren bij zelfkritiek, angsten en emotionele pijn? De vragen methode van Byron Katie kan je helpen bij het onderzoeken van overtuigingen, zodat je meer rust in je hoofd en lichaam kunt vinden. Laat je angsten en de mening van anderen niet je leven bepalen. Kies voor groei, vergroot je bewustzijn en herschrijf je verhaal.

Lees meer »
Angst, Innerlijke criticus, Stress
Angst Transformatie

Een gezonde identiteit bevorderen met de resonantiemethode van het verlangen

In mijn praktijk ontmoet ik veel klanten die niet goed weten wie ze zijn en wat ze zelf willen. Hieronder gaan vaak trauma’s, zoals identiteitstrauma schuil waardoor ze gestopt zijn met voelen. In deze blog lees je meer over het bevorderen van een gezonde identiteit met zelfontmoetingen of opstelling van het verlangen volgens de IoPT methodiek van Franz Ruppert. Bij deze methode resoneer je op de woorden van je verlangen.

Lees meer »
Bestaansrecht, Interactieve zelfresonantie, Trauma
Patromen doorbreken

Patronen duurzaam doorbreken, wat kom je tegen?

Hoe kan ik mijn patronen duurzaam doorbreken en veranderen? In deze blog geef ik je als bewustzijnscoach voor HSP tips om je bewustzijn en comfortzone te vergroten, zelfsabotage leren doorzien en werkelijk stappen te zetten, zodat je terug komt bij je ware Zelf en je potentieel.

Lees meer »
Voice dialogue

Wil je af en toe inspirerende mails van LIEVScoaching ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Nieuwsbrief
Meerkeuze
Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.