LIEVScoaching

Diepgaande individuele coaching

Op zoek naar bewustwording: werken op identiteitsniveau (zielsniveau)

Hoe fijn zou het zijn om helemaal jezelf te zijn, controle los te laten en rust & vertrouwen te ervaren? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Om niet langer op zoek te zijn in het verleden of de toekomst, maar te zijn in het hier en nu?
Het is mogelijk!
Het begint met een eerste stap; jezelf een coach gunnen om patronen duurzaam te doorbreken en hier tijd voor vrij te maken. Vervolgens jezelf beter leren kennen en zonder oordeel de signalen van je lichaam waar te nemen. Het vraagt moed om dingen aan te kijken en te durven voelen. Vanuit het vergroten van je bewustzijn geef je jezelf de mogelijkheid om in leven en werk keuzes te maken vanuit wat goed is voor jou. Vanuit wie jij bent en wat jij wilt. Je bevrijdt jezelf van datgene wat je gevormd heeft en waarvan je voelt dat het je niet langer dient. ‘Have the courage to be yourself’ en bevrijd jezelf.
Eerste Stap
Soms ben je op zoek naar een luisterend oor of iemand die een stukje met je meeloopt op je pad om weer verder te kunnen. Te kijken naar je thematieken, belemmeringen en negatieve overtuigingen. Waar zit de angst of de pijn? Waar loop je op vast of tegen aan? Met de juiste praktische tools en handvatten je leven weer op rit krijgen. Soms ben je met 1 gesprek alweer op weg en soms zijn er meerdere gesprekken nodig, of een traject. We kijken samen wat er past voor jou, waar je naar verlangt en wat je wilt bereiken.

Bij LIEVScoaching kun je terecht voor een coachtraject of een of meerdere losse coachsessies. Voor werknemers en werkgevers biedt LIEVScoaching zakelijke trajecten aan. Meer informatie hierover kun je vinden op LIEVScoaching via je werk.

Impact

  • Je leert uit je hoofd te komen en te gaan leven vanuit je grote hart doordat je je (harts)bewustzijn vergroot.
  • Je leert om te gaan met je hooggevoeligheid en hoe je aspecten hiervan in kunt zetten als kracht.
  • Je leert je pijnstukken zelf te helen, zodat je ook meer zelfvertrouwen ontwikkelt.
  • Je leert negatieve overtuigingen om te zetten in positieve denkbeelden.
  • Je leert te werken met je gekwetste kinddeel en je andere innerlijke delen zodat deze je ondersteunen in plaats van saboteren.
  • Je leert het leven te nemen en je plek in te nemen. Dit heeft impact op het functioneren op je werk en de kwaliteit van je relaties met jezelf en anderen.
  • Je durft je ware zelf te laten zien en jezelf te zijn. Je staat meer in je kracht en kunt je volledige potentie ontplooien in flow met het leven.
Door de coaching sessies bij Lieda leerde ik hoe ik mezelf weer open kon stellen aan de wereld. Ik heb geleerd om mijn trauma’s en nare herinneringen van het verleden op een gezonde manier te verwerken. Open staan voor je emoties is geen zwakte, maar een helend iets. Elke week merkte ik dat ik weer wat positiever in het leven kwam te staan en echt mezelf de vrijheid gaf om dingen te beleven die mij energie gaven.

Anne

Wat zes sessies mij op hebben geleverd? Durven voelen! Het leverde mij op dat ik na jaren zoeken eindelijk mijn angsten aan kon pakken en met succes. Daarnaast dat ik heb mogen ontdekken wat mijn krachten/talenten zijn als persoon en hoe ik deze liet dwarsbomen door nu niet meer effectieve strategieën uit het verleden. Een reis die mij al snel leerde om als hooggevoelige vrouw goed voor mezelf te zorgen, en de HSP te omarmen in plaats van er hard voor weg te lopen. Dat levert mij een sterk gevoel van rust, meer tevredenheid en energie op.

Myrthe

Coachtraject

Elke coaching start met een kosteloos en vrijblijvend online of telefonisch kennismakingsgesprek om te voelen of je bij LIEVScoaching op de juiste plek bent en of er een klik is. Vervolgens werken we vanuit jouw verlangen, wensen, doelen en informatie vanuit een intakeformulier. Op basis hiervan maak ik een inschatting van het aantal sessies. In het intakegesprek gaan we vervolgens op zoek naar patronen en mechanismen vanuit jouw situatie. Voorafgaand aan elke sessie vul je vervolgens een voorbereidingsformulier in zodat we werken met wat zich aandient en je zelf regie voert over je proces. Ik coach systemisch en energetisch vanuit een rijkgevulde gereedschapskist aan interventies zoals Voice Dialogue, Transactionele analyse, Systemisch werk, Interactieve zelf-resonantie en de Vrouwenkracht Methode®. Ook een Talenten- en Drijfverenanalyse behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het coachtraject ontvang je praktische tools en oefeningen zodat je leert jezelf te helen van binnenuit. Tussentijds evalueren we de voortgang van je proces en je doelen en aan het einde de aanpak en de resultaten.
De coaching bij Lieda heeft mij de kracht gegeven te werken aan de volwassen vrouw in mij. Dat dit (sneller) keuzes maken betekent en dat je dan soms ook fouten gaat maken. Toen ik eenmaal inzag dat het alternatief was dat ik altijd het kleine, angstige en risicomijdende meisje zou blijven en ik dat niet meer wilde, was bij mij de knop om.

Anne

Het kennismakingsgesprek met jou gaf de doorslag, het voelde veilig en vertrouwd. Je luistert zonder een oordeel te vellen, je bent eerlijk, duidelijk en ik ervaarde gelijkwaardigheid tussen ons. De gesprekken hebben mij veel geleerd over mijzelf en de patronen die ik heb ontwikkeld. Ik ben dankbaar voor de wijze waarop jij mij hebt begeleid. Het waren veilige gesprekken, waarin jij eerlijk was, goede vragen stelde en mij (soms) een spiegel voorhield, met bruikbare praktische tips die ik dagelijks gebruik.

Elles

Tijdens het intake gesprek met Lieda voelde ik me heel snel op mijn gemak en kon ik voor het eerst in lange tijd mijn emoties vrijgeven.

Anne

Het kennismakingsgesprek met jou gaf de doorslag, het voelde veilig en vertrouwd. Je luistert zonder een oordeel te vellen, je bent eerlijk, duidelijk en ik ervaarde gelijkwaardigheid tussen ons. De gesprekken hebben mij veel geleerd over mijzelf en de patronen die ik heb ontwikkeld. Ik ben dankbaar voor de wijze waarop jij mij hebt begeleid. Het waren veilige gesprekken, waarin jij eerlijk was, goede vragen stelde en mij (soms) een spiegel voorhield, met bruikbare praktische tips die ik dagelijks gebruik.

Elles

Praktische Informatie

Coachtraject

Losse coachsessie

De begeleiding kan korter of langer duren en hangt enerzijds af van de vraagstelling en persoonlijke doelen. Anderzijds verloopt de bewustzijnsvergroting en transformatie bij iedereen in zijn/haar eigen tempo. Uiteraard ben je als klant bepalend in de duur, het aantal en de frequentie van de sessies.
Wanneer een traject afgerond is, heb je de mogelijkheid een aanvullend verdiepingstraject of een nieuw traject voor een andere vraagstelling / verlangen te starten.
Wil je zo spoedig mogelijk starten? Boek dan hier direct het coachtraject “Kom in je kracht” (12 uur coaching), zie onderstaande de praktische informatie.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een coachtraject te starten met een andere duur. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Soms loop je ergens tegenaan en is het fijn als er even iemand met je meekijkt om weer vooruit te kunnen. Het kan zijn dat je een hele gerichte vraag hebt of dat je al een coachtraject hebt afgerond, maar het fijn vindt om zo nu en dan een losse sessie te plannen om jezelf scherp te houden.
Als je behoefte hebt aan een onafhankelijk klankbord of een sparringpartner kun je een losse (online) coachsessie boeken. Voor sommige vragen kan een individuele losse sessie volstaan.
Wil je weten of jouw vraag in één losse sessie beantwoord kan worden? Neem vrijblijvend contact met mij op of boek hier direct een sessie.
Een eenmalige coachsessie kun je ook aan iemand cadeau doen; aan iemand die momenteel net even vastzit en goed een sparringpartner kan gebruiken.

Investering

Investering

Goed om te weten

Een coachtraject of sessie bij LIEVScoaching is geen vervanging voor reguliere geneeskunde. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter/huisarts) te consulteren. Voor meer informatie hierover, lees hier meer.

Locatie

In principe vindt coaching plaats in mijn praktijk te Uden.
Het is ook mogelijk het gesprek online te voeren via Teams.

Annulering

Bij verhindering kun je tot 24 uur kosteloos een individuele sessie annuleren. Afmeldingen korter dan 24 uur voor aanvang van de sessie worden niet vergoed of gerestitueerd (zie algemene voorwaarden).
PraktijkLIEVScoaching
Ik kijk als HSP coach en ervaringsdeskundige graag met je mee naar wat er gebeurt in je werk en je leven. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.
Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.