LIEVScoaching

LIEVScoaching via je werk

Coaching bij LIEVScoaching is ook heel interessant voor werkgevers van hooggevoelige (young) professionals. Iedereen wil per slot van rekening met plezier, energie en succes werken. Daarbij zijn betrokken en bevlogen medewerkers die goed in hun vel zitten het meest productief. LIEVScoaching via je werk biedt HSP coaching en training aan professionals en werkgevers door middel van zakelijke trajecten. Voor het vergroten van je impact en effectiviteit in je persoonlijke en professionele leven.
Tijdens de coaching leer je op welke wijze je denken, voelen en handelen aangestuurd worden door (on)bewuste overtuigingen en patronen. Wanneer je beschermings- of overlevingsmechanisme nog actief is, wordt het denken, voelen en handelen vaak negatief beïnvloed waardoor je gestagneerd kunt worden in het benutten van je potentieel. Soms ben je meer aan het overleven dan aan het leven. Je kunt vastlopen waardoor je werk-privébalans verstoord raakt.
LIEVS via je werk

Herken je het volgende bij jezelf of een van je professionals in je organisatie?

Wat wil je op het werk?

Coaching bij LIEVScoaching

Herken je je in een of meerdere van bovenstaande punten, dan ben je bij LIEVScoaching aan het juiste adres. Ik bied coachprogramma’s en trainingen op maat voor HSP professionals na een vrijblijvend kennismakingsgesprek (werkgeverstraject).
Bij coaching en training is het heel belangrijk dat er een klik is met de coach en de organisatie. Voor jou fijn, maar ook voor mij. Want ik wil net als jij een goed resultaat, maximaal effect en een prettige samenwerking.
LIEVScoaching via je werk

Wat maakt coaching bij LIEVScoaching uniek?

Bij mij mag iedereen zichzelf zijn en ik bied hiertoe een respectvolle, zachte bedding. Ik ben HSP ervaringsdeskundige, ken mijn eigen thema’s, heb deze doorleefd en getransformeerd. Ik coach systemisch en energetisch en beschik over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen dat ik gebruik om mijn rijk gevulde gereedschapskist aan verschillende methoden en technieken op maat in te zetten. Passend bij jouw proces en leerstijl. Mijn ruime ervaring als coach, HR- en organisatieadviseur in verschillende grote organisaties maakt dat ik ook gemakkelijk de link leg naar de werkcontext. Tevens blijf ik mezelf continu ontwikkelen en mijn bewustzijn vergroten. Momenteel volg ik een opleiding voor interactieve zelfresonantie. Bij Wie ben ik lees je meer over mijn eigen proces en achtergrond. En ga vooral op je gevoel af.

Praktische tools

Je kijk op situaties of personen kan beïnvloed worden of gekleurd worden door (on)bewuste patronen en niet helpende overtuigingen. Dit kan je beoordelingsvermogen beïnvloeden. In je (werk)leven geeft coaching door LIEVScoaching je praktische tools en handvatten om patronen te doorbreken en stress, onrust te verminderen en te voorkomen zodat je work-life balance hersteld wordt of in evenwicht blijft.
Doordat je je (harts)bewustzijn verruimt leer je in de coaching hoe je afscheid kunt nemen van patronen die je niet langer dienen. Hoe je (interne)conflicten op kunt lossen en hoe je uit je hoofd komt en weer durft te voelen. Je zelfvertrouwen neemt toe en je leert meer te vertrouwen op je intuïtie.
De effectieve aanpak met praktische tools en oefeningen die je aangereikt krijgt kun je inzetten om je impact en effectiviteit in je persoonlijke en professionele leven te vergroten. Het vergroot je persoonlijk leiderschap doordat je in de eerste plaats leert de veiligheid in jezelf te zoeken in plaats van in de buitenwereld en je daarnaast meer verantwoordelijkheid neemt en zelf achter het stuur van je (werk)leven gaat zitten. Ook als er tegenslagen en uitdagingen op je pad komen. Leer jezelf beter kennen, vergroot je bewustzijn en ervaart het effect op je denken, voelen en handelen in je actuele (werk)context.

Wat ik heb geleerd is dat ik op mijzelf mag vertrouwen en dus ook weet wat goed voor mij is als ik echt naar mijzelf luister. Ik mag zelf een keuze maken in wat ik doe en hoe ik het doe.
Ik vond het fijn deze reis samen met Lieda te maken en ik heb zin om dat wat ik geleerd heb verder vorm te gaan geven. Ik heb er vertrouwen in!

Irma

50 jaar

Wat leer je?

LIEVScoaching begeleidt je bij een krachtig proces van binnen naar buiten waarbij je leert je hooggevoeligheid te omarmen en als kracht in te zetten in je (werk)leven. Je leert leven in plaats van overleven en je gedrag wordt effectiever. Je leert jezelf geruststellen in spannende situaties en leert hoe je met emoties om kunt gaan zodat je jezelf er niet in verliest en in het huidige moment blijft. Een verscherpt bewustzijn en grotere focus op zingeving draagt sterk bij aan geluk.
Je krijgt zicht op hoe je denken, voelen en handelen wordt beïnvloed door je onderbewustzijn. Je leert hoe je je eigen energie kunt beheren en voorkomt dat je vast loopt en in een burnout geraakt. Je leert je plek in te nemen en grenzen te bewaken. Het maakt dingen makkelijker, je krijgt meer overzicht en ervaart meer rust, (zelf)vertrouwen en energie.
Allemaal ontwikkelingen in elke werkomgeving die bijdragen aan verbinding, persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Dus stop met rennen en sta stil bij wat er gebeurt in je (werk)leven. Start met het herstellen van de verbinding met jezelf, vergroot je veerkracht, impact en laat je kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.
Ik kijk als HSP coach en ervaringsdeskundige graag met je mee naar wat er gebeurt in je werk en je leven. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Individueel Coachprogramma en werkwijze

Op basis van de vraagstelling/verlangen volgt er een voorstel voor een individueel coachprogramma. De deelnemer ontvangt een (werk)boek en passende visualisaties. Tijdens het programma worden na elke sessie oefeningen en opdrachten meegegeven om zelf aan de slag te gaan met kanten (gedachten, overtuigingen en gedrag) die niet langer dienen. Methodes die ik, afhankelijk van de vraagstelling/verlangen, hierbij gebruik zijn o.a. vrouwenkrachtmethode, transactionele analyse, voice dialogue, systemisch- en energetisch werk, Interactieve zelf resonantie, NLP en visualisaties.

Kosten

Het tarief voor deze individuele coaching is € 140,- per uur (excl. 21% btw en eventuele bijkomende kosten). De eventuele bijkomende kosten voor een individueel coachprogramma bestaan uit reiskosten en locatiekosten.
Veel werkgevers vergoeden HSP coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling, scholings- of re-integratietraject. Programma’s voor coaching en training worden op maat uitgewerkt in een offerte voor zakelijke trajecten.

Locatie

In principe vindt coaching plaats in mijn praktijk in Uden of online via Teams. Coaching op locatie is ook mogelijk. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Coachhuis. Het Coachhuis heeft locaties in bijvoorbeeld Nijmegen, Den Bosch, Helmond, Eindhoven of Velp.
Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.