LIEVScoaching

LIEVScoaching doet mee aan de week van de HSP

Waarom?
Er is steeds meer aandacht voor hooggevoeligheid en dat is mooi! LIEVScoaching wil graag:

  1. bijdragen aan het doel van de HSP week om de waardering en (h)erkenning van HSP-ers te vergroten;
  2. bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn zodat jij als hooggevoelige professional je talent beter weet in te zetten, want HSP-ers hebben de maatschappij veel te bieden.
Week van de HSP 2023

Speciaal tijdens de Week van de HSP van 12 – 18 juni kun je bij LIEVScoaching terecht op:

  • 13 juni voor een gratis online inzicht sessie. Een sessie van maximaal 30 minuten voor hooggevoelige (young) professionals die verlangen naar meer leiderschap over leven en loopbaan en willen leven vanuit hun hart in plaats van uit hun hoofd. Schrijf je hier in.
  • 13 juni voor een webinar Ontmasker je innerlijke criticus. In dit Webinar leer je je innerlijke criticus beter kennen en leer je hoe je je hiervan stap voor stap kunt bevrijden.
    Schrijf je hier in.
  • 18 juni voor een Opstellingendag. Lukt het niet om je verlangen te realiseren en wil je onderzoeken wat je nog belemmert of blokkeert? Tijdens de opstellingendag onderzoek en kijk je aan wat maakt dat levensenergie nog niet helemaal stroomt en wat je nog belemmert om helemaal jeZELF te zijn.
Voel je dat je keer op keer terecht komt in terugkerende patronen die je niet meer dienen. Wil je rust in je hoofd, leven in plaats van overleven en verandering in je studie/werk, loopbaan en leven? Lukt het je niet alleen of weet je niet waar te beginnen?

Plan dan nu een gratis* LIEVScoaching inzicht sessie met mij in. Ik deel graag mijn kennis en jarenlange ervaring als coach en HR-adviseur met je.
Door mij te vertellen waar je als HSP-er tegenaan loopt, waar je moeite mee hebt, kunnen we in een waardevol gesprek samen kijken naar jouw verlangen.
Hierdoor wordt duidelijk welke stap je als eerste kunt zetten, zodat jij weet wat je kunt gaan doen om het patroon te doorbreken.

Via onderstaande online agenda kun je tijdens de week van de HSP zelf een afspraak inplannen. De inzicht sessie vindt online plaats via Teams, je hoeft er dus je deur niet voor uit. Ik heb deze week beperkt plek, dus grijp snel je kans!

Lieda van Stigt is gecertificeerd Vrouwenkracht coach en richt zich vanuit haar praktijk LIEVScoaching op hooggevoelige (young) professionals. Haar missie is om vanuit bewustzijn in verbinding te werken aan heelheid en op deze wijze bij te dragen aan een mooiere wereld voor onszelf en onze kinderen. LIEVScoaching is aangesloten bij het HSP begeleidersnetwerk Nederland

* Wanneer je een gratis inzicht sessie inplant, stem je automatisch in dat je gegevens gebruikt worden om zo nu en dan een inspirerende mail te ontvangen. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze mail.

Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.