LIEVScoaching

Wie is Lieda

Lieda van Stigt
Lieda van Stigt
Lieda van Stigt

Ik ben Lieda van Stigt (1975) en ik woon in Uden (Noord-Brabant) samen met mijn man en onze zonen Jules en Finn. Ik ben geboren als jongste in een gezin waar hard gewerkt werd op onze boerderij in een klein Brabants dorp. Als kind voelde ik me anders, ondanks het grote gezin voelde ik me eenzaam.

Ik deed ontzettend mijn best op school om gezien te worden en erkenning te krijgen. Ik was braaf en paste me aan om niemand tot last te zijn. Mijn ouders hadden het immers al zo moeilijk, al werd hier niet over gepraat. Hard werken en doorzetten was in ons gezin de norm. Hierdoor was voor gevoelens weinig ruimte. Ik was gevoelig, voelde feilloos aan als er spanning was. Maar van hooggevoeligheid had ik nog nooit gehoord.

Ondanks vele studies en een succesvolle baan, eerst als radiotherapeutisch laborant en later als HR adviseur, bleef ik strijden. Ik zat vol onrust en was altijd op weg, met als gevolg dat ik weg was uit het hier en nu; altijd op zoek naar erkenning en waardering van anderen. Keer op keer kwam ik in dezelfde patronen terecht. Maar ondanks de vele studies die ik gevolgd heb, leerde ik nergens HOE ik hier zelf mee aan de slag kon gaan waardoor ik bleef overleven en leven vanuit mijn hoofd.

Pas tijdens het jaarprogramma bij de Vrouwenkracht Academie ‘Uit je hoofd, in je hart’ heb ik patronen leren doorbreken en transformeren. Ik ben geraakt door de Vrouwenkracht methode® die werkt van binnen uit. Het volgen van dit programma was een bijzondere reis van zelfheling waarbij ik mezelf teruggevonden heb. Ik heb allereerst geleerd te leven vanuit vertrouwen en overgave. Daarnaast heb ik de verbinding met mezelf hersteld. Door het herstellen van deze verbinding kan ik nu met volle overtuiging zeggen: WEES JEZELF. Luister naar je hart en vertrouw op je intuïtie. Ik ervaar door dit transformatieproces meer geluk, rust en kan genieten van wat er allemaal is en van wat er op mijn pad komt.

Nu ik mijn eigen thema’s ken en doorleefd heb, wil ik graag mijn kennis en ervaring delen met anderen. Dit gevoel is heel sterk. In samenhang met de roep om als lichtwerker anderen te helpen om te leren het bewustzijn te verruimen door licht, wijsheid en liefde. Ik doe dit rechtstreeks als kanaal uit het open en liefdevolle hart van het universum. Mijn missie is om in verbinding vanuit mijn hart te werken aan heelheid en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onze kinderen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Hartegroet, Lieda 💜 harte groet Lieda

Wil je meer weten over mijn achtergrond, gevolgde opleidingen en cursussen kijk dan ook gerust op mijn LinkedIn pagina of klik op onderstaande button voor meer informatie. Ik ben gecertificeerd Vrouwenkracht coach en als HSP specialist aangesloten bij het HSP begeleidersnetwerk Nederland.
Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.