LIEVScoaching

Home » Wie ben ik » Ervaringsverhalen

Wat klanten van mij vinden

Lees hieronder ervaringen en verhalen van klanten die gecoacht zijn.

Ervaringen en verhalen

Via LinkedIn volgde ik Lieda en LIEVScoaching al een tijdje. Het thema “omgaan met je innerlijke criticus” sprak mij erg aan. In mijn nieuwe baan, met veel thuiswerken, plopte deze criticus zich steeds vaker op. In een kennismakingsgesprek met Lieda had ik gelijk het gevoel dat ik bij haar op mijn plek zou zijn om hiermee aan de slag te gaan. Ik had al wat meer coaching gehad maar was nu toe aan een verdere reis op weg naar mijzelf. En daar heeft Lieda zeker aan bij gedragen! Met haar begeleiding, betrokkenheid en kritische benadering heb ik mooie stappen gezet in mijn proces. Soms had ik het niet eens in de gaten dat ik al echt anders reageerde en acteerde in situaties 😊.
Lieda zorgde ervoor dat ik dit ook zag en kon vieren .
Wat ik heb geleerd is dat ik op mijzelf mag vertrouwen en dus ook weet wat goed voor mij is als ik echt naar mijzelf luister. Ik mag zelf een keuze maken in wat ik doe en hoe ik het doe.
Ik vond het fijn deze reis samen met Lieda te maken en ik heb zin om dat wat ik geleerd heb verder vorm te gaan geven. Ik heb er vertrouwen in!

Dank je wel lieve Lieda en wij komen elkaar vast nog eens tegen!

Irma (50)

Ervaringen en verhalen

Ik kwam via mijn moeder in contact met Lieda. Zij hebben allebei de opleiding bij de Vrouwenkrachtacademie gedaan en ik was dus al een beetje met de Vrouwenkrachtmethode in aanraking gekomen via mijn gezin. Toen ik nood had en op zoek was naar psychologische begeleiding wist ik al dat ik niet voor de traditionele therapeutische manier wilde gaan. Mijn moeder heeft mij een coachtraject bij Lieda voorgesteld. De website van LIEVScoaching en manier van werken spraken mij aan.
Tijdens het intake gesprek met Lieda voelde ik me heel snel op mijn gemak en kon ik voor het eerst in lange tijd mijn emoties vrijgeven. Ik heb altijd een sterk beschermingsmechanisme gehad dat mij door mijn leven hielp, maar merkte dat dit niet meer werkte. Ik kwam dus naar Lieda voor een herprogrammering en het leren van een betere coping stijl als het gaat om de verwerking van emoties en stress. Ik ben altijd hooggevoelig geweest voor energie van anderen en ook van mezelf, maar heb dit altijd op een rationale manier benaderd en weggeduwd. Mijn hoofd stond niet open voor mijn hart.
Door de coaching sessies bij Lieda leerde ik hoe ik mezelf weer open kon stellen aan de wereld. Ik heb geleerd om mijn trauma’s en nare herinneringen van het verleden op een gezonde manier te verwerken. Open staan voor je emoties is geen zwakte, maar een helend iets. Elke week merkte ik dat ik weer wat positiever in het leven kwam te staan en echt mezelf de vrijheid gaf om dingen te beleven die mij energie gaven.
Bedankt Lieda, om mij weer mijn energie en positieve kijk op het leven terug te geven en de durf om gewoon te laten zijn wat is!

Anne (23) - Student vroedkunde

Ervaringen en verhalen

Via een van mijn nichten ben ik in aanraking gekomen met de vrouwenkrachtmethode. De wijze waarop je aan de slag gaat met je patronen, sprak mij zeer aan. Zo kwam ik met jou in contact, een stap die ik erg spannend vond en waarvan ik meermaals heb gedacht ‘het kan nog wel even wachten’. Uitstellen omdat ik vond dat het probleem niet groot genoeg was, omdat het te veel tijd en energie zou kosten en zo nog vele redenen. Het kennismakingsgesprek met jou gaf de doorslag, het voelde veilig en vertrouwd. Je luistert zonder een oordeel te vellen, je bent eerlijk, duidelijk en ik ervaarde gelijkwaardigheid tussen ons. De gesprekken hebben mij veel geleerd over mijzelf en de patronen die ik heb ontwikkeld. Ik ben dankbaar voor de wijze waarop jij mij hebt begeleid. Het waren veilige gesprekken, waarin jij eerlijk was, goede vragen stelde en mij (soms) een spiegel voorhield, met bruikbare praktische tips die ik dagelijks gebruik.


Ik heb in het begin geworsteld omdat ik vond dat de verandering niet snel genoeg ging, maar het vieren van al die kleine tussenstappen heeft mij zoveel opgeleverd. Ik zie leren weer als een traject van vallen en opstaan, stappen zetten en nieuwe inzichten krijgen maar vooral iets om van te genieten. Jezelf straffen heeft geen zin, met jezelf omarmen kom je een stuk verder. Door de ruimte te geven aan mijn hooggevoeligheid, in plaats van het weg te stoppen, ben ik weer uit m’n hoofd en in m’n hart en durf ik te vertrouwen op wat ik voel. Het heeft mij al veel opgeleverd en ik geniet meer van het leven zoals het komt. Het is spannend om nu ‘alleen’ verder te gaan, maar ik vertrouw erop dat het goed komt. Ik kijk terug op een bijzondere periode samen. Dank voor je oprechte en warme betrokkenheid Lieda!

Elles (25) - Trainee bij een overheidsinstantie

Ervaringen en verhalen

Je LinkedIn berichten over interne veiligheid maakten mij nieuwsgierig. Ik had er geen concrete beelden bij maar het triggerde meermaals mijn aandacht. Zodoende hebben we een kennismakingsgesprek gepland en was ik onder de indruk van de rust, tevredenheid en energie die je uitstraalde. Dat voelde goed! Door mijn skiongeluk moesten we digitaal starten. Daar had ik mijn bedenkingen bij maar die waren bij de eerste sessie op slag verdwenen. Iedere spier die ik bewoog die nam jij waar en eigenlijk ook wel fijn om in mijn eigen vertrouwende omgeving deze reis te doorlopen. Wat zes sessies mij op hebben geleverd? Durven voelen! Het leverde mij op dat ik na jaren zoeken eindelijk mijn angsten aan kon pakken en met succes. Daarnaast dat ik heb mogen ontdekken wat mijn krachten/talenten zijn als persoon en hoe ik deze liet dwarsbomen door nu niet meer effectieve strategieën uit het verleden. Door de sessies ging ik op onderzoek uit door te voelen, te voelen wat dingen met mij doen en dat bleek een hele waardevolle reis! Een reis die mij al snel leerde om als hooggevoelige vrouw goed voor mezelf te zorgen, en de HSP te omarmen in plaats van er hard voor weg te lopen. Dat levert mij een sterk gevoel van rust, meer tevredenheid en energie op. Dat wat mij zo aansprak in jou bij onze eerste ontmoeting. En mooi vind ik ook dat mijn omgeving dat ook ervaart. Dank daarvoor!

Myrthe

Ervaringen en verhalen

Al een aantal jaren volg ik de Vrouwenkracht Academie op Facebook. Door de hoge kosten heb ik het vooruit geschoven maar het trok me altijd ontzettend aan. Het voelde als erkenning en herkenning. Net alsof er puzzelstukjes op zijn plaats vallen.Ik moet eerlijk bekennen dat je “duidelijke” stemgeluid me tijdens het kennismakingsgesprek eerst deed twijfelen maar dat ik achteraf blij ben dat ik het toch heb doorgezet! Jouw duidelijkheid is zeker jouw kracht. Geen gezweef!Voor mij is het héél belangrijk om mezelf te zien met mijn hooggevoeligheid. Wie ben ik, wat voel ik en waar wil ik naar toe! Uit mijn patronen en slachtofferrol te stappen zodat ik eindelijk voluit kan leven zonder belemmeringen.Door de coaching met de Vrouwenkrachtmethode® ben ik een stuk minder bang voor de heftige gevoelens die mijn leven met zich meebrengt. De 5-minutenregel is voor mij dan ook een verademing. Ik heb geleerd er beter mee om te gaan en er niet van in paniek te raken. Het hoort bij me en ik accepteer mezelf. Doordat ik mezelf beter begrijp kan ik mijn hooggevoelige kinderen ook veel beter begeleiden.Omdat ik inmiddels al 3 jaren (met tussenpozen) begeleid wordt door een psycholoog vind ik het nog steeds verbazingwekkend dat ik in 8 sessies zoveel verder ben gekomen met Lieda. Mijn hooggevoeligheid wordt gezien en erkend. Door de coaching bij Lieda heb ik mijn hooggevoeligheid geaccepteerd en zie het niet meer als een “vijand”. Ik mag op mijn intuïtie vertrouwen!Ik ben erg dankbaar dat Lieda op mijn pad is gekomen. Ik heb mijn hooggevoeligheid leren begrijpen al ben ik er nog niet. Ik heb met je gesproken om verder te gaan met mijn ontwikkelingen zodat ik mijn kinddeel nog beter kan helen en mijn droom om ooit mensen verder te helpen kan verwezenlijken. Heel veel succes met je mooie werk.

Carla

Ervaringen en verhalen

Via LinkedIn was ik geïnteresseerd geraakt in teksten van Tamara Beekmans en later zag ik dat daar de vrouwenkrachtmethode bij hoorde. Toen ik zelf een aantal thema’s wilde aanpakken, bleek dat aan te sluiten. Dat het een ‘eclectische manier van werken’ zou zijn, met verschillende tools trok me en daarom besloot ik je te benaderen. Ik vind je een prettig persoon, was sceptisch over de aanpak omdat ik flink aan het werk wilde en kritisch ben, maar ook erg nieuwsgierig n.a.v. het boek van Tamara en de methode. Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan mijn hooggevoeligheid en bewustwordingsproces (uit je hoofd, in je hart), omdat ik voel dat ik dichter bij mijn kern/potentie wil kunnen komen. Aan de slag gaan met mijn deelpersoonlijkheden, criticus en kinddeel vond ik een heel bijzonder iets. Dit heeft me zelfacceptatie en mildheid gebracht. Met mijn kinddeel nog meer aan de slag gaan is zeker nog een uitdaging. Er is een basis gelegd. De bus is voor mij ook een fijne manier van naar mezelf kijken. Mijn hand op mijn hart is iets wat ik nog regelmatig doe. Kortom, veel geleerd en nu het integreren. Dankbaar voor de visualisaties die ik nog kan gebruiken. Ik kan verder met een heleboel handvatten. Mijn wens (mijn blijheid ervaren) is nog steeds in zicht en ik weet nu hoe ik mezelf help meer in het hart te zijn. Ik vond de coaching veilig, praktisch, kundig, afwisselend….erg ‘op maat’ en dat is heel professioneel. Men moet wel openstaan voor de methode, maar dat was juist wat ik zocht. Zoals ik in het eindgesprek aangaf was ik erg onder de indruk van jouw manier van aanvoelen, aansluiten bij het proces. Ik heb je ervaren als ontzettend zorgvuldig vanuit jouw hart. Chapeau. Veel succes Lieve Lieda!

Miriam

Ervaringen en verhalen

Ik was niet bekend met de Vrouwenkrachtmethode totdat ik op LinkedIn een bericht van Lieda voorbij zag komen, net op het moment dat ik zelf een coach zocht. Ik heb er wat informatie over opgezocht en werd nieuwsgierig! In het kennismakingsgesprek met Lieda had ik meteen een positieve indruk, Lieda stelt zich open op en luistert zonder oordeel. Juist dat laatste vind ik persoonlijk erg belangrijk om een vertrouwensband op te kunnen bouwen. Ik heb tijdens het kennismakingsgesprek wel eerlijk tegen Lieda gezegd dat ik twijfelde of het niet te zweverig voor me was, maar dat ik het juist wel aan wilde gaan om wat dieper bij mijn gevoel te komen.
Het coachingsproces zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Lieda heeft me onder andere geleerd vanuit verschillende perspectieven naar een bepaalde situatie te kijken. Dat helpt me nog steeds om af en toe even afstand te kunnen nemen en een situatie niet alleen vanuit mijn hoofd te analyseren, maar juist ook vanuit gevoel. Met daarbij als belangrijk aandachtspunt dat dat gevoel er ook echt mag zijn. Tevens heeft Lieda me er bewust van gemaakt dat ik (beter) voor mezelf kan én mag zorgen. Waar ik geneigd was mijn eigen behoeften weg te stoppen om maar aan andermans verwachtingen of wensen te voldoen, kies ik nu vaker bewust voor mezelf. En dan zonder me er schuldig over te voelen. Een hele waardevolle opbrengst. Lieda heeft me in dit proces op een hele prettige manier begeleid: open, oprecht en vanuit een gedrevenheid om echt iets te bereiken samen. Dank!

Sabine

Ervaringen en verhalen

Ik zag een oproep staan op facebook van Lieda en reageerde meteen. Ik had het boek de roep van de hooggevoelige vrouw van Tamara Beekmans al gelezen dus ik wist hoe de methode werkte.
Lieda reageerde en het voelde meteen goed. Een stemmetje in mij zei, dat moet je niet doen want dan vragen ze vervelende vragen enz. Maar toch heb ik doorgezet en ik ben er heel blij mee.
Er kwam een hele moeilijke periode aan wat ik niet wist. Mijn moeder kwam best plotseling te overlijden en drie dagen na haar crematie verliet mijn man mij na 25 jaar huwelijk en 7 maanden daarna stierf ook mijn vader vrij plotseling.
Door de coaching die ik bij Lieda had kon ik het dragen. Ik leerde zoveel over mezelf en over mijn gevoelens en waarom ik zo reageer of dacht. Het kwam uit een stuk kindertijd. Gedachtes die mij als kind hielpen om te overleven maar nu niet meer werken nu ik volwassen ben. Door opdrachten te maken en handvatten te krijgen leerde ik om met mijzelf om te gaan en te begrijpen waarom ik zo denk en handelde vroeger. Nu weet ik hoe ik met mijzelf kan omgaan en wat nu bij me past en wat niet. Ik heb de coaching als heel positief ervaren en bij Lieda zoveel liefde gekregen. Zij heeft mij geleerd om van mijzelf te houden. En daar kan ik zo goed mee verder. Ze zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben en we blijven contact houden. Dank je wel voor alles lieve Lieda.

Esther

Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.