LIEVScoaching

  There is a crack in everything, that’s how the light gets in  

Lennard Cohen

Coaching

Coaching doe ik met een missie. Ik werk daarbij vanuit een visie en volg een werkwijze die persoonlijk wordt afgestemd. Hieronder kun je hierover meer lezen.

Mijn Missie

Mijn missie is om in verbinding te werken aan heelheid en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onze kinderen.

Ik wil (young) professionals inspireren, coachen en begeleiden naar heelheid. Ik wil de hooggevoelige, werkende en of studerende mens helpen de polariteiten te verbinden en zichzelf te zijn binnen hun context. Vanuit hun volle potentie ZIJN. Zoals ik dit ook mezelf gegund en ervaren heb. Mijn eigen thema’s zullen hierbij mijn kracht zijn.

Ik wil hierbij zelf graag een rolmodel en leraar zijn en mijn kennis en ervaring delen met anderen. Dit gevoel is heel sterk in samenhang met de roep om als lichtwerker, vanuit hartsbewustzijn rechtstreeks uit het open en liefdevolle hart van het universum anderen te helpen om te leren door wijsheid en liefde.

coaching missie

Mijn Visie en werkwijze

In je kracht

Vanuit mijn visie ben ik ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al heel bent. Dit gebruik ik als basis voor mijn werkwijze. Ontdekken hoe je je volle potentie kunt leven vraagt om zelfonderzoek en het vergroten van je (harts)bewustzijn om zo de verbinding met jezelf te herstellen. Ik kan je leren jezelf te herinneren wie je bent en (weer) in je kracht te komen zodat je het beste uit jezelf kunt halen en voluit kunt leven, studeren, werken en ZIJN.

Ik gebruik mijn bewustzijn vanuit hart, licht en liefde en mijn hooggevoeligheid als kracht. Ik ben integer, duidelijk en empatisch. Vanuit innerlijke kracht, een open hart en verwondering kan ik je vanuit holistisch perspectief verder helpen en emotioneel, spiritueel, mentaal, energetisch en fysiek verrijken.

Ik kan je als bewustzijnscoach helpen om je patronen op te sporen en zicht te krijgen op onderliggende mechanismen. Vervolgens kun je met passende, praktische tools zelf aan de slag met die kanten (gedachten, overtuigingen, gedrag) die je niet langer dienen. Op deze manier kun je je bewustzijn vergroten, de verbinding met jezelf herstellen door jezelf te helen zodat je meer in je kracht komt. Je zult dan ook meer blijheid en speelsheid ervaren.

In je kracht - Visie en werkwijze, volg je hart

Ik put uit ruim 40 jaar levenservaring als HSP-er, ruime kennis en meer dan 30 jaar werk- en leerervaring als professional op het gebied van persoonlijke ontwikkeling op HBO+ en Masterniveau. Ik heb een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies en een sterk ontwikkelde intuïtie. De coaching die je bij mij volgt integreert vormen van coaching zoals persoonlijke coaching, life coaching, loopbaancoaching, energetische- en systemische coaching.

In de intake zoomen we in op jouw ondersteuningsvraag en je verlangen. Iedere sessie werken we met dat wat zich bij jou aandient en wat op dat moment het belangrijkste is voor jou. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt onder meer af van de ondersteuningsvraag.

Wat ik van jou vraag is een sterke motivatie om voor jezelf en met jezelf aan de slag te gaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor je proces en het resultaat. Ik reik je praktische tools en effectieve opdrachten en oefeningen aan, maar je zult zelf het werk moeten doen.

Ik bied je altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Als de persoonlijke klik, veiligheid en vertrouwen aanwezig zijn, is de kans op succes het grootst.

Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.