LIEVScoaching

Lieda (1975)

Mijn leven heeft mij uitdagingen gegeven, maar het heeft mij ook veel gebracht om dankbaar voor te zijn. Ik woon samen met mijn man en onze twee zoons Jules en Finn (2010 en 2013) in Uden.

Ik ben opgegroeid als jongste en nakomertje in een groot, protestants boerengezin waar hard werken de norm was en over gevoelens niet gesproken werd. Door hun eigen trauma’s waren mijn ouders emotioneel niet beschikbaar. Als hooggevoelig meisje voelde ik mij anders en alleen. Ik voelde niet de ruimte om mijzelf te zijn. Ik paste me aan om niemand tot last te zijn, erbij te horen en conflicten en pesterijen te voorkomen. Ook op school deed ik mijn stinkende best om goed genoeg te zijn, gezien en gehoord te worden door te excelleren.

Deze voorgeschiedenis, mijn eigen ervaringen en alle studies en opleidingen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Ze hebben me krachtig gemaakt. In mijn loopbaan vormt heel de mens in zijn/haar unieke context een rode draad. Na een loopbaan als radiotherapeutisch laborant & HR- en organisatie adviseur bij grote publieke organisaties, heb ik mijn hart gevolgd en doe ik nu wat ik het liefste doe.

Ik ga ervan uit dat je al heel bent en in verbinding werken aan heelheid vind ik het mooiste wat er is. Door bij te dragen aan het vergroten van bewustzijn wil ik bijdragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onszelf en onze kinderen.

Tijdens de opstellingsdagen ben ik samen met Pauline voor jou aanwezig en om alle aspecten die jou tot jou maken te verwelkomen. Have the courage to be yourself. Vanuit liefde voor jezelf.

Woorden die bij mij passen zijn: gevoelig & analytisch, aards & spiritueel, stevig & compassievol, oordeelloos en veelzijdig.

Lieda - LIEVScoaching
Pauline

Pauline (1966)

Ik ben vrouw, dochter, partner, zus, vriendin en vooral moeder van twee fantastische kinderen, Fleurance en Julian (1999 en 2001). Ik woon doordeweeks met onze lieve Labrador in Santpoort Zuid, terwijl mijn man in het buitenland werkt. Onze kinderen vieren hun studententijd in Utrecht.

De woorden ‘intuïtief’, ‘enthousiast’, ‘warm’, ‘open’, ‘hooggevoelig’ en ‘empatisch’ omschrijven mij, maar ook ‘analytisch’ en ‘zakelijk’ mogen niet in het lijstje ontbreken. Deze dubbele kant is ontstaan vanuit mijn opvoeding. Ik ben altijd al hooggevoelig geweest, dus alles komt intenser binnen. Uitstraling en sfeer hebben met name grote invloed op mij.

Door op te groeien in een hardwerkend ondernemersgezin en samen met opa en oma in huis was er altijd reuring. Deze combinatie zorgde voor een continue interne zoek naar balans. Er was weinig tijd. Mijn ouders deden wat ze konden en wat ze zelf geleerd hadden. Ik heb altijd gedacht dat ik alles moest dragen en oplossen. Dit leidde uiteindelijk tot een heftige burn-out. De trauma’s uit mijn eigen jeugd wilde gezien en geheeld worden. Zo werd ik mij bewust van de onderliggende patronen en rollen die ik tot mij had genomen. Door te verwerken wat bij mij hoort en te laten wat bij mijn ouders hoort, ben ik krachtiger geworden. Meer en meer mezelf.

Ik zie en voel wat er niet gevoeld, verwerkt of gezegd word. Cliënten voelen zich lichter, opgeruimder. Mijn talent is om jou terug te brengen naar wat voor jou de plek is waar jij kunt groeien en stralen. Belemmerende gebeurtenissen, gedrag en keuzes uit het verleden worden getransformeerd, zodat er een andere uitstraling komt en hernieuwde keuzes en kansen gecreëerd kunnen worden. Mijn aanpak is een combinatie van talent, opleidingen en levenservaring. De kracht van mijn begeleiding is het begeleiden naar persoonlijk leiderschap met een helderziende, heldervoelende twist/touch met mijn sterke analytische vermogen.

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Kijk dan op: www.pauline-koetsier.nl

Fijn dat je de waarde van de content erkent. Deze content mag je helaas niet kopieren.